ВОЇНАМ

ВОЇНАМ
Всім героям які зараз захищають Батьківщину присвячується...
Пекельна мряка ариманська,
то Бог нас знову не вберіг,
і вже російська, не германська,
війна крокує на поріг!

Та що поріг, вже за порогом,
вона лютує і реве,
ковальським молотом Сварога,
на люту борню нас зове..

Не треба інших нам присяг,
горить русинський дух незборний,
блакитно жовтий мали стяг,
та маєм знов червоно-чорний.

А ви, шакали, що вгорі,
над нами там, від'їли харі,
за зради, підлість, хабарі,
чекати вам, петлі і палі

якщо повернемось, хоч чверть...
Арею, змилуй наші душі!
Ми маєм жити, через смерть,
і через боляче і мушу...

За нами стрімкість Черемоша,
за нами Прип'ять, і Десна,
і ми звичайно переможем,
бо ми, ми - Русь, і ми - весна!

Ти, самозванцю, підлий царю,
не кидай фрази нам пусті,
тобі також ми знайдем палю,
на перможному путі!

Ти захлибнешся, у дворянстві,
чи від червоної руди
і в світлі грізного слов'янства
розтане темрява орди!

І ми повернемось в пилюці,
в блакиті неба, в сонце жит, -
бо досить війн і революцій,
кохати час і просто жить...