УКРАЇНІ - РУСІ

Вже скоро, скоро бачу дні,
коли твоя воскресне слава
у праслов'янському вогні,
в мечі могутнім Святослава!

Перуну дань віддаючи,
розверзнуть небо блискавиці
й заб'ють твої живі ключі,
заструменять твої криниці...

Яскравим кольором звитяг
над раттю грізною твоєю
замайорить червоний стяг,
немов вогонь Гіпербореї!

Ти встанеш юна як весна,
свята,  язичницько- слов'янська,
й греміти буть імена,
полянські, сіверські, древлянські...

Як вісь тризубого герба,
повстане стольний город Київ,
водночас скинувши з горба,
нащадків Джучі і Батиїв...

І буде вітром мчать Стрибог,
по берегах твоїх Дніпровських,
І крізь туман і пил епох,
засяє знову Руське сонце!