На нашій вулиці ще буде сонце

На нашій вулиці ще буде сонце,
І знов розквітне новий день,
Надії, що припали на віконце,
Відкриються на новую ступень.

В зеленім кольорі квітучі барви,
Прикрасили світогляд, майбуття,
Вчорашній день й мелодії литаври,
Пройдуть без мого співчуття.

Так новий день відкриє нам надії,
Погані спогади залишаться ві сні,
Ще будуть радістю наповнені події,
Та заспіваємо веселі ще пісні.