Україна

Подивись які унас чудові полунини
і гаї стоять на рідной землі
серце красить тільки Україна
де соловї щебечуть у ночі.
 
Материнське слово мене гріє
а в дущі відлунюють пісні
українська мова не загине
уці сумні часи.
 
І калина зацвіте з надвору
і верби похилятся до води
нехай цвіте моя країна і
в небі більш неплачуть журавлі.
 
У мріях я до тебе лину як
до матері твшется дитя
так цвіти моя Україна!
мова,люди,і земля...