для тебе

Моє слово для тебе- нічого.
Мої думки для тебе- жарт.
Я дивлюсь на світ кольрово,
Ти вважаєш, що він того не варт.
 
Ти скажеш "припини" та "зупинись"
Як тільки я почну казати.
А ти не тільки тіло- хоч души торкнись
Моєї, та спробуй її розгадати.
 
Та то, лише як схочеш.
Я тебе не змушую того робити.
Але як не зможеш-
То краще нам разом не ходити.