Відстань,розлука

Дивлюсь у вікно і бачу крізь зорі,
твої вуста і очі прозорі,
відстань нас розлучила на мить,
моє серце з тобою воно і не спить.

Дивлюсь я на хмари на синіє небо,
думки мої тільки про тебе,
Скучив так сильно за дотиком ніжним,
за голосом,усмішкою за серденьком рідним.

Тебе з обіймів не відпускати,
і любо у щічку поцілувати.
побути з тобою трішечки часу,
побачити вроду твою,як троянду прекрасну

Рідна моя,хоч ти і далеко,
нас не розлучать якісь кілометри,
Пам'ятай ти забрала з собою,
частину моєї душі і любові.