Біль. Сльози. Віра. Перемога.

Біль. Сльози. Віра. Перемога.
Ви руйнуєте наші будинки,
Смерть приносите в сім’ї людей.
Вам не шкода навіть дитинки,
Сльози і біль у мільйонів очей.

Ваші душі смолою покриті,
Не існує для вас сил добра,
Ви не зможете дух наш зломити,
Жить інакше настала пора.

Ми пройдем цю дорогу тернисту,
Перемога в кожнім із нас.
І побачим її знову чисту,
Де повірте, не буде вже вас.

Відбудуєм життя наче мрію,
Про щасливий і вільний народ.
Так і буде, я твердо в це вірю,
Подолавши чимало незгод.

Боже наш, бережи Україну,
Дай їй сили крізь все це пройти.
В кожнім серці навіки єдина,
Бо таку, як вона не знайти.

Viko Prontaliy