Хвиля еміграції

Їдуть , їдуть за кордон
молоді та гожі,
мріють хоч на чужині
стати у нагоді!
Покидають неньку й тата --
сиротіє рідна хата,
бо не бачать перспектив
у своїх пенатах!
Кажуть, що краще --
там де нас не має,
та хто теє знає,
що у далеких краях
на вас там чекає?
Може ліпше доля
ваша там складеться,
та на кого лишаєте
тих хто зостається?
Бабусі з дідусями
біля скайпів вартують,
та вісточок од онуків
дуже зрідка чують!
 
© 3 травня 2016