Послання йому

Скільки світла у твоїх очах я бачила,
скільки щастя відчувала через дотик рук.
Я для тебе, мабуть, щось і значила,
але все спливло, як в небо звук.
Скільки в фотографіях тепла відчула я,
дотепер всміхаюся, як бачу нас обох.
"Зупинися!" - долі я гукнула би,
так, щоб чула крізь стіну епох ...
Та невпинно десь летить у забуття вона,
Забираючи від мене і тебе, і світ.
Ми тримаємось з тобою, як тонка струна,
що ось-ось урветься за багато тисяч літ. 
Подивись востаннє, посміхнись, коханий мій,
ти в душі моїй ніколи не зникатимеш ...
Все, іди, хоча .... Не йди! Зажди мене! Постій!
Ти ж, як я, життя без мене і не уявлятимеш?..