Кросворди

Кросворди
Майже тихо,
А часом і зовсім мовчки
Ми розгадуємо цей кросворд.
По діагоналі - "недосказане" та "заморочки",
В горизонталь ти вписуєш: "нічого не було".
 
Іноді голосно,
Частіше - з розпачем,
Навіть з криком і кулаком.
По вертикалі - "нічого не вирішено",
А по горизонталі нічого й не було.