Побажання.

Я бажаю вам завжди:
Смачний хліб був на столі,
А до хліба було сало,
Борщ, пампушки з часником,
Щастя в хаті, мир, добро,
Щоб друг друга всі любили,
Поважали мамин час,
В щасті діточок ростили,
Батька слухалися враз,
І якщо це все створиться,
Буде радість у назавжди,
Дім наш буде – повна чаша,
І кохання назавжди.