Наша країна.

Є одна країна в світі
Сама краща на землі,
Там красиві, добрі люди,
І великі і малі.
Мальовнича там природа,
Ріки, гори і степи,
Наше тепле Чорне море,
Край славетний назавжди.
Працьовиті славні люди,
Облаштовують наш край,
Роблять все, щоб краще жити,
І будують земний рай.
Підростають наші діти,
Кращій скарб в нашім краю,
Вони всі талановиті,
Доленосні в цим миру.
То є наша Україна
Рідний край, наша земля,
І для нас вона єдина,
Гори, доли і поля.
Ми славім нашу країну
І шануємо завжди,
Бо це краще в світі місце,
Рай небесний на Землі!