Держава.

Будь яка держава в світі
Має гідність і красу.
Є у неї своє щастя
І від Сяну до Дону
Сян – ріка в карпатських горах,
Дон – козацький славний край,
І між цім водоразділом
Наш великий світлий рай.
Ми величная Держава
Місце щастя на землі.
Нам би трошки більше щастя
Будь щасливими завжди.
Негаразди, що є в світі,
Зникнуть разом в небуття,
І згуртуються всі люди
Біля радості й добра.
Будем любо панувати
У своїй країні
Разом землю обробляти
З ранку і донині.
Боронить будем природу
Славно працювати
А якщо будуть проблеми
Разом їх долати.
А краса нашій Держави
Сяє в світі як смарагд,
Ми пишаємося нею,
Бо вона квітучий сад!