Наш прапор.

Є два кольори на світі
Вони рідні нам завжди
Жовтий колір – наше поле,
А блакить – то в вишині.
Наша рідна Україна
Ти в серцях у нас живеш,
Ти єдина, неділима,
Наше щастя в мережі.
А вінчає Україну
Прапор жовто-голубий
Ми його всі поважаємо,
Він у нас є головний.
Він над нами розквітає
В купу нас усіх збирає,
Символ нашої країни
Символ щастя і добра.
Слався рідна Україна
Сяй під прапором своїм.
Будь безмежна і любима
І красива як бурштин.
Прапор люди поважають,
Бо у нас він головний,
Славний прапор України,
Виконавець наших мрій.