Дні тижня.

Люди знають всі на світі
Днів у тижні рівно сім.
Цей рахунок у природі
Знає кожен на Землі.
Кожен день проіменован,
Має назву, як завжди,
І від цього, як в законі,
Ми не маєм відійти.
І наш рід талановитий
Все по полкам розмістив,
Кожен день у цьому тижні,
Врахував і полічив.
Перший день – це понеділок,
Він об’ємний і важкий,
Кожен врахував цю важність,
І великий, і малий.
Ну і як завжди у вівторок
Опісля тяжкого дня,
Треба добре відпочити,
Сил набратись із рання.
Середа то день середній,
Ні туди, і ні сюди,
Треба все розміркувати,
По полицях розкласти.
День четвертий в нашим тижні,
День для різних міркувань,
Мрії всі понаскладати
По полицях сподівань.
П’ятниця то день рішучий
Підготовка к вихідним,
Відпочинок наше свято,
Головний у тижні він.
А субота і неділя
Відпочинок для душі,
Для кохання і розваги,
Для утроби і сім’ї.
Так минув наш славний тиждень,
Він для нас як мрійний час,
Треба добре працювати,
Буде все гаразд у нас.