Великдень

Славне свято в Україні
Світлий празник Великдень,
Ми його всі щиро любим,
І шануємо весь день.
Це велике наше свято,
Ми завжди його славім,
Любий празник для людини,
Він завжди для нас любим.
Рано вранці ідеш до церви
Святим все, що принесли,
Кожен взяв з собою кошик,
Це ми робимо завжди.
Ну, а після освячення,
Ми сідаємо за стіл,
Славім господа ми щиро,
Щоб він нас завжди славів.
Наша рідна Україна,
Це славетний милий край.
Будь багата і щаслива,
Як наш любий каравай.
Все мине, кане в минуле,
І розбрати всі минуть,
Враз настане поєднання
В цім велика наша суть.