Небесний ангел.

Я тебе вітаю мама
Я твій рідний, милий син,
Прошу я прощення мамо,
Щирий до тебе уклін.
Вбив мене той клятий «Беркут».
Янукович дав наказ,
Нас безвинних убивали,
Був нестерпний страх і жах.
Ми стояли щільно, міцно,
Відстояли свій Майдан,
Відступив з позором «Беркут»,
Був принижений каган.
Хлопців ранили, вбивали,
І калічили всіх нас,
Кулі, як пташки літали,
Їх пускав по нас спецназ.
Та ті кляті воріженьки
На Майдан наш не пройшли,
І з позором відступили,
Всі побігли, як щурі.
Моя рідна мила мама,
Ти мене за все прости,
Що я раптом так загинув,
В інші відлетів світи.
Я загинув не даремно,
Україну боронив,
Від круків цих чорних, хижих,
Щастя всім, і світлих днів!
Ти про мене мама помни,
В церкві щиро помолись,
Я дивлюсь на тебе з неба,
І не плач, і не журись.
Ну, а хлопці з нашій сотні,
Передали свій привіт,
Щастя, сили і здоров’я,
Довгих і красивих літ.