Слава Україні!

Моя ненько Україна
Я люблю тебе завжди!
Ти квітуча і щаслива,
І велична на Землі.
Всі кохають тебе щиро
Поважають щиро всі,
За людей твоїх красивих,
За яскравість на чолі.
За життя благословенне,
І за рідний славний край,
Будь щаслива Україна,
Квітни, радуй, процвітай!
Дай народу гідну владу,
Щоб не соромно було,
Щоб вона всіх захищала,
І було для всіх добро.
Громадяни гідні влади,
Влада гідна громадян,
Всі кохають та щасливі,
Все вирішує майдан.
Головний Майдан країни,
Де збирається народ,
Все вирішує на віче
Так живе із року в рік.
Слався рідна Україна!
Світла будь і розквітай,
Всі живуть в любові вічно,
Бо це є наш рідний край!