Вiтер хатку збудував

Не чіпай моє волосся,
Там вітер хатку збудував,
Там нові крила відросли.
Там думки мої летучи
Тіло в поле віднесли.
Чи боїшся сам літати,
Чи мені так все здалося?
Поглиняючись думками
Мрію ревнощі запхати
І тебе не турбувати.
Десь у ліссі заблукати,
І може знов, у снах літати...