Пасочка

Пасочка
У нас сьогоднi, свiтла паска
I радiе, весь народ
Придiли Господь нам милування
Щоб мирним був, цей щирий год
 
 
Гарна наша, Україна
Як в погожi днi, весна
Я всiм щастя, побажаю
Мира, злагоди, добра