А мені,якщо чесно, байдуже...

А мені,якщо чесно, байдуже
Що там в тебе в думках і у планах.
Мені сняться про тебе сни райдужні
І поля васильків і тюльпанів.
Мені сняться замріяні ранки
І в очах твоїх синь волошкова...
Кави чорної філіжанка
І усмішка твоя загадкова...
А на ранок - наступні квести,
Кожен крок як нова загадка,
Саундтрек- "Антитіл" "Невеста"
І з родзинками шоколадка.
... А "дівчатка" твої знову пурхають,
Як метелики-одноденки...
І тебе як мелодію слухають...
Чи ж вони мені конкурентки???
І від погляду і до дотику
Серце битися не перестане.
Бо мені, якщо чесно пофігу,
Хто там в тебе в думках і у планах...