...

Сорок тисяч надій... і шанс - один із мільярда
Все змінити назавжди і стати нарешті щасливою...
Хочу осені, справжньої, жовтого листопада
І гуляти з тобою удвох під нічною зливою.
Хочу кави на кухні з корицею і вершками,
І щоб дощ за вікном, а на кухні свічки і тиша.
Щоб долоні мої зігрівав ти своїми руками
І минуле не наше ніколи не згадував більше.
Хочу слухати рок-балади в твоїх обіймах,
Готувати для тебе борщ, прихиляти небо...
В мене є головне - неосяжна моя надія,
Моя віра... і ще - любов моя щира до тебе.