Фея

Фея плаче - у неї сьогодні невдалий день.
Мокрі вії, сумні думки, запалені очі...
Фея цідить вино і слуха сумних пісень
І нічого не хоче, насправді нічого не хоче.
Фея гладить холодними пальцями давні листи,
Варить каву і тихо-тихо шморгає носом...
Вона знає, напевне знає, куди іти,
Та її туди йти ніхто не гука і не просить.
Фея любить співати - та настрій для співів не той.
Фея добра, привітна, мила і завжди ввічлива.
Фея кличе, гукає - не чує її ніхто
Фея хоче кохання, бо перш за все, Фея-дівчинка.