Пожежа

Ще останній ковток... А далі - нестримна пожежа.
Ми згорим і дотлієм у полум'ї нездоланнім.
А ти поруч - такий надійний, такий безмежний.
Це просто пожежа... ні слова іще про кохання.
Останній вдих-видих, остання порція кисню,
А далі - тобою дихати безупинно.
Втрачається все - матерії, дати, смисли...
І двоє людей - тапер як одна людина.
Мовчи! Ці слова безжально вбивають тишу.
Ці комбінації звуків такі недоречні...
Не хочу нічого ні чути, ні бачити більше.
Хай будемо ти і я, і жовтневий вечір.
Хай полум'я палить, лишає на тілі шрами...
Уранці ти підеш туди, де тебе чекають...
І знаєш ти сам, що із нею не буде так само.
Ці злива і полум'я навпіл тебе роздирають