В моєму серці...

В моєму серці...
Я народилася й живу
У краю війни й любові, 
Свободи скупаної в крові
І диких лілій на ставу...
Я народилася й загину
Там де живуть мої пісні,
Де мрії квітнуть навесні
Я їх до скону не покину! 
Я народилася й живу
Там де лелеки гнізда в`ють,
Де люди для людей живуть,
Творять історію нову...
Я народилася й загину
Де щастя завжди навпіл з горем,
Де чисті води й тихі зорі...
Завжди з тобою, Україно...