Хто є хто

Хто є хто
Темно так.
Хоча світло горить, йому хоч би що...
Де ви там?
Поміж тісних кімнат, чи застиглих річок?
Хто є хто
Ми не знаєм. Не пам'ятаємо,
Чи старанно показуємо,
Що все вже забули?
Легше всього
Затиснути вуха.
Мов нічого й не чули.
 
Темно-то як.
Хоч би свічку яку запали.
Де ти?
Поміж вікон, чи прихованих на полицях картин?
Голова
Моя болить, коли ти десь і з кимось,
Хто вимикає тобі світло,
Хто засмучує чимось.