Школа дружбы

Школа дружбы
Мій товариш закохався
У сусідку Олю.
І я дівчинці признався
На перерві в школі,
Розповів, як друг нудьгує,
Вчитися став погано,
День і ніч не спить, тупцює
Повз її паркана.
Оля витріщила очі
І мене питає:
- А чого він сам не скаже,
Що мене кохає?
Він тебе просив сказати,
Сам же утікає?
- Він, - відповідаю Олі, -
Нічого не знає.
Все це сам кажу тихцем я.
Отака-то школа!
І ходжу тепер з синцем я,
Бо побив Микола.