Не з тим…

Не з тим…
З ким розпалила я вогню багаття?
З ким танула, як від кострища дим?
З ким тішилась в обіймах до завзяття?
Мабуть, не з тим. Напевно, що не з тим.
 
Розгублена. Спокутую провину
За те, що ще кохання бережу.
Не з тим у травах я колола спину,
Але відтоді по піску ходжу.
 
Любов тримає серце у полоні,
Його я кожний порух бороню.
Моє кохання криється в долоні –
В багатті – в цьому втіленні вогню!!!
 
 
06.04.2016