ЧОрний ангел

Твій смак у музиці - перфектний
Твої думки, думки - відверті.
І чорний образ твій
Застряг у моїй голові.
Тобі личить гітара
Мені імпонує твоя вистава.
Ти вигадуєш сценарії, вигадуєш свята
Ти пірнаєш у сни, віриш у казки
Ти гарний собою
Ніжною вдачою
Ти щирий.
Ти рідний.
Тебе хочеться любити
Тобі хочеться віддавати
Свою долю, своє серце
Свою мову, свою безпечність
Твій голос привертає
Твоя душа заворожує
Ти дійсно витвір майстерний
Ти скарб, ти дарунок небесний
Тебе куштую повільно
Тебе їм, тебе розсмаковую
Тобі йде оця сорочка
Не можу насолодитись,
У нас попереду вся нічка
Нам будуть тайни відкриватись
Ти мій тимчасовий сон
Ти моя мрія, все, чого шукала
Ти скоро підеш, не тут твій дім
Я знаю це, та не зупиняюся
Я хочу побути хоча й ненадовго
Я хочу пити тебе, напитись тобою
Я хочу відкрити всі єства серця мого
Я хочу довіритись, й загубитись з тобою
Тобі, мій ангеле чорний
Я дарую весь світ
Тобі, мій кате святий
Я затримую дні
Тобі, я відкрию світи
Й тобі, усі земні дари
Я люблю, я люблю
Оце й усе