I wanna feel you

Звуки, рухи, запах
Ніч, руки, ахай!
Говори, говори, не стримуй
Торкайся, ніжніше, поринь у це
Скільки, скільки годин до світанку?
Забудь, закривай очі моє янголятко
Боляче не буде, хіба трішки
Твоя хода – хода кішки
Сюди, не відпущу, пізно тікати
До мене, розпочинай вже кричати
Стало в кімнаті голосно
Весь світ слухає наші стогони
Запах, запах твій зводить з розуму
Не відпущу, допоки зможемо
Забувати дихати, забувати жити
У ритмі, у ритмі губитись
Включай всі баси
Віддайся, роби це
Танцюй і плач від задоволення
Забудься, ти моє вдоволення
Ти моя вечеря, й мій ти сніданок
Ти моя здобич і мій переможець
Стікає твій запах моїм тілом
Ти так це хотіла?
Не бійся, зі мною в безпеці
Сьогодні моя ти, в моїй фортеці
Сьогодні створена лише мені
Сьогодні я жадний, сьогодні я твій