****
Я босими ногами землі доторкнуся,
Хай росою святою змивається гріх.
Сонцю радісно я на світанку вклонюся
І наважусь на те ,що раніше не зміг.
Я скажу тричі: « Боже слава тобі!»
Чотирьом сторонам до землі я вклонюся
Та наснаги у пригош візьму я собі
І у виріїї часу життя опинюся.
Щиро буду радіти кожному з вас
Я благаю вас люди: «На зустріч ідіть,
Бож часу вже так мало залишилось в нас
Тож цінуйте свого життя кожну мить…»
Сосэдка О.Д. 18.04.2016р.