Мару я

Мару я пра спатканні штовечар--
Мне цяпла тваіх рук не стае,
Бо хвалююць яшчэ несустрэчы--
Несустрэчы твае і мае.
 
Без цябе сум ахутвае плечы,
А душа нудны боль спазнае:
За растанне,за ўсе несустрэчы--
Несустрэчы твае і мае.