Всі світи зібрались разом

Всі світи зібрались разом,
Наче на долоні.
Залишаю поцілунок
На коханій скроні.
 
Понесуть залізні птахи
В даль тебе на крилах.
Завжди буду твоїм словом,
Ти – моїм світилом.
 
Буду довго я вдивлятись
У безкрайнє небо.
І мені нічого більше
Від життя не треба.
 
Восени тужливу пісню
Птахи заспівають.
Нащо я тебе у серці
Досі зберігаю?
 
Щоб нарешті пережити
Всі роки отрути
І тебе до свого серця
Знову пригорнути.