Мати

Не знаю, рідна моя мати,
 
Як не відкупний борг віддати,
 
За дар щасливого життя.
 
 
 
Мені підказує сумління,
 
Що ми батькам постійно винні,
 
За наше з вами майбуття!
 
 
 
Та тільки слів не вистачає,
 
І я, повір мені, не знаю,
 
Чи зараз ті слова знайшов?
 
 
 
Спасибі, що змогла зростити,
 
У світ готовим відпустити...
 
До тебе з донею прийшов!