Розмай

Повір, брехати я не вмію,
 
Кажу лише як воно є:
 
Про тебе кожен день я мрію,
 
І щастя не зганьблю твоє!
 
 
 
Були в нас непорозуміння –
 
Ти все погане забувай,
 
Надбали вибачати вміння,
 
Давай поринемо в розмай!