Вибір

Всевишнім нам дано натхнення,
Хист, розум, силу, почуття.
Любов до ближнього, покору,
Батькам, повагу до життя.
 
А Люцифер, пиху, надмірність,
Жагу до влади, грошенят.
Розпусти і всіляких надто,
Найнепристойніших принад.
ID: