Очі

Я іноді в очі дивлюсь не дівочі,
А там порожнеча, і повно сміття.
Газетні шпальти, політиків “ жарти”,
Що мозок руйнують, а потім життя.
 
Дивлюсь я на пику, і бачу багнюку,
Ще ллється із рота того мудреця.
І я відчуваю, скоро змиваю,
З голови — унітаза, купу лайна.
 
Тому лише в очі, тільки дівочі,
Я хочу дивитися решту життя.
В яких є кохання, жага до єднання,
Щоденно, постійно, всю решту буття.́
 
Я іноді в очі ... тьху, тільки дівочі.