Віскі

І голова на плечах, ніби є,
І руки й ноги на своєму місці.
Але я відчуваю щось не те,
А зрозуміти що, мені допомагає віскі.
 
Як опрокину склянку і тепло пішло,
І хвилею, по всьому тілу розійшлося.
А другу, починаєш розуміти сенс,
І чому в тебе це все почалося.
 
А далі ще ясніше, гло, гло, гло.
І третя, і четверта льеться в горло.
І я вже впевнений, що винен, в цьому він.
Народний депутат, цироз йому в печінку.