Путляндія

Путляндія - така країна є на мапі.
В ній путіноіди, страшні і волохаті.
Звання всі мають вишів, “МГУ”,
ПРОФФЕСОРАМИ кличуть їх
(про фаховість мовчу).
Для них всі в світі - ґеї (страшна річ).
І казку цю, розповідають день, і ніч.
Хоч один одного всі кличуть “п***сом”,
І прикрашають це, відбірним матом.
У путіноідів є прогалина в знанні:
Бо гей і п***рас - синоніми.