Поміркуємо

В купi сядем, помiркуем,
Що будем робити
Де нам взятии торбу грошей,
Щоб щасливо житии
Будем ми тодi богатi
Щирi i радiти
I тодi у нашiй хатi
Заведуться дiти
А.Кравчук
 
Жартував з тобою Настя,
Цілував у щічки.
Маю до дівчат пристрастя,
Люблю темні нічки.
 
Сiдай в купi поміркуєм,
Як нам далi житии.
А якщо ти завагiтнiш,
Що будем робити?
 
Чи дитину залишати,
Чи зробить аборта.
На все треба гроши маты.
Треба iх до чорта.
 
Без грошей немае щастя,
Дiти не родяться.
Як що любиш граться Настя,
Треба захищаться.
 
Давай трошкi, помiркуем,
Що будем робити?
Де нам взятии торбу грошей,
Щоб щасливо жити?