Подруга дитинства

Подруга дитинства
З тобою мені добре спілкуватись,
З тобою весело, навіть в часи сумні.
Тебе завжди я буду пам'ятати,
Бо дуже дорога ти є мені.

Я пам'ятаю ті дитячі миті,
Коли ми разом гралися щодня.
Але в дитинство двері вже закриті,
І подорослішали вже і ти, і я.

Та все одно тебе буду любити,
Бо ти мені вже стала, як сестра.
Для тебе можу я будь-що зробити,
Бо знаю, наша дружба непроста.

За ці роки вона стала міцною, 
Неначе з сталі створена вона.
Я вдячна Богу, ти зарас зі мною
Й на цьому світі я вже не одна.