Я з тобою

Я з тобою
Не питай, чи кохаю тебе,
Не питай чи я буду з тобою.
І не карай ніколи себе,
Через те, що ти не зі мною.

Не кажи, що на світі одна,
Не кажи, що тебе я покинув.
Знаю мила, твоя доля сумна,
Та я не дам тобі в світі загинуть.

Я з тобою, хоч поряд нема,
І кохаю, хоч цього ти не знаєш.
Ти на світі для мене одна,
За ким моє серце вмирає.

Не сумуй, кохана моя,
Не тужи ночами за мною.
Дуже скоро повернуся я,
І назавжди я буду з тобою.