Любов - це...

Любов - це...
Любов - це все... що є на цьому світі.  Це все, що в серці відчуваєш знов і знов...
Любов - це вірність, сімя, діти.  Це коли в жилах закипає кров....  Любов - це коли інші не потрібні.  Бо в тебе вже твоя єдина є.  І наче мама, вона стала тобі рідна.  І стала наче все життя твоє.  І кожен день про неї лише мрієш,  І думаєш тільки про неї знов.  Лише від неї коли ти балдієш.  Ось це і є справжнісінька любов.