Твій наркоман

Я твій наркоман, тебе я вдихаю,
залежність моя, ти є моїм Раєм.
За кожний твій грам готовий літати,
віддати життя, чи також забрати.
 
Всі факти хвилин, в яких ти далеко,
думки про той дим, в якому так легко,
наповнюють серце, розривають душу,
видихну тебе, не думай не відпущу.
 
Зірвати дозволь, та знову по колу,
втягнути тебе, твій дим, твою долю,
заспокоїти нерви, з тобою я можу
відчути тебе, як першу чисту дозу.