Нетреба

Нетреба бачити чужу реальність,
вникаючи в душу людини.
Ти думай краще про той танець,
який сплете вас у єдине.
 
Нетреба очі закривати на проблеми,
змінити суті це не зможе.
Ти час змарнуєш лиш даремно,
цінувати який має кожен.
 
 
Нетреба лізти в те майбутнє,
яке закрито від очей.
Ти живи для себе, будь присутнім,
сьогодні, в день цей.