Героям...

Героям...
Герой - поняття різнопланове.
Такі як він не будуть серед вас.
Його свободи не скувать кайданами,
Ви ж кричите : "Всьому свій час!"
Герой - поняття недовершене,
Тому й тлумачить кожен на свій лад.
Ви обвели його чіткими межами
Й понаставляли пастки наугад.
Ми всі герої надсучасних триллерів,
Нікчемні жителі занадто гарних міст.
Тріпочемо обсмаленими крилами
Хоч втратили до всіх польотів хист...