Як тихо надійшла весна...

Як тихо надійшла весна...
Як тихо надійшла весна!
І неба підняла вітрила.
тримала зорі у руках..
Недодивилась.. розгубила...
Вони розквітли білим сміхом
У зачарованих садах
І нам насипались на стріху,
Розбіглись по усіх кутках!
Ловила їх, здійнявши галас,
В руках лиш темрява тісна..
Дивилась в небо й дивувалась:
Як тихо надійшла весна...