Реальність сном

Я хочу навчитися керувати снами,
бачити те, що вдень чомусь закрито,
небесні світила, лугів зелені трави,
відтінки життя, та на полях жито.
 
Я бачити хочу, як сходить моє сонце,
плавно протікає за горизонт дня,
найкращі секунди, бурхливі ночі,
які я буденно називаю "життя".
 
Я хочу заснути і бачити небо,
простори землі та чисте море,
нічого більше не прошу, нетреба,
там не знайде зле око й горе.