Річки в твоїй душі

Напевне, а точніше так воно і є,
життя наповнене двома річками.
Одна несе любов,життя та все живе,
а друга горе, біль, розлуку й плями.
 
Вони течуть змагаючись у силі,
хто швидше серце нам заповнить.
Одна коханням чистим, милим,
а інша страшною відстанню бринить.
 
Та керувати ними треба вчитись,
й не пускаючи насамотік емоцій.
Тримати у руках своїх, дивитись,
куди яка направлена, в якому боці.
 
Та русло в них одне - твоя душа,
і всі вони виходять з неї на волю.
Якщо ж переповнена одна ріка,
ти другою переплети їй долю.