Я буду горіти.

Я буду горіти в твоїх очах.
Хочеш?Я все спалю,як ніч.
Я буду твоя особиста річ.
Я з'являтимусь тобі у снах...
 
Хочеш,тебе я чекатиму вічно.
Як я чекала тебе в снах.
Ти будеш посміхатися звично.
Я хочу горіти в твоїх очах.
 
Приспів:
 
Твої очі рвуть мою душу:
Вони - мої ранок і ніч.
То може твій спокій порушу?
Стурбую твій світ протиріч...
 
Доторкнутись так ніжно до тебе...
У погляді дух розчинить.
Тебе пригорнути до себе...
Спинити реальність на мить.
 
 
А хочеш?бери життя!!!
Бо без тебе воно ніщо!!!
Це моє таке почуття...
Солодке слово-любов.
 
А хочеш?бери і небо!!!
Я віддаю тобі його!!!
Я давно не можу без тебе...
Але ти не бачиш того...
 
Приспів.
 
Твої очі рвуть мою душу:
Вони - мої ранок і ніч.
То може твій спокій порушу?
Стурбую твій світ протиріч...
 
Доторкнутись так ніжно до тебе...
У погляді дух розчинить.
Тебе пригорнути до себе...
Спинити реальність на мить.
 
Я давно не можу без тебе...
Але ти не бачиш того!
А воно мені й не треба.
Я звикла до цього давно...